20-02-2012

Uw bedrijfs logo op onze teambusjes?

Mag ik op u rekenen?
Wij doen mee aan dit prachtige evenement en vraag u op dezeblog om een sponsorbijdrage. Wij vragen u om uw gevoel te laten spreken, het leven is veel te mooi om er vroeg mee te stoppen. Daarom stap ik, samen met al deze deelnemers, op 7 juni op de fiets, monteren we in gedachte een bagagedrager en fietsen met een dierbare achterop omhoog. Pijn wordt bijzaak, vermoeidheid wordt niet herkend, de herinneringen aan onze dierbaren worden sterker en de hoop op overleven eveneens. Wees ruimhartig, wees brutaal, wijk af van wat gebruikelijk is en sponsor ons initiatief. Alpe d’HuZes is ondertussen een begrip geworden, waar ook u als bedrijf/sponsor gewoon bij moet en wilt horen.

Als ‘tegenprestatie’ voor uw sponsoring kunnen we overleggen. U wordt in ieder geval genoemd op onze blog en onze nieuwsbrieven. Na de beklimming ontvangt u een aandenken. Bij een sponsoring vanaf € 250 komt uw logo op een zwart of een wit sponsorvlak op onze team-twee busjes zie hieronder.

Wij geven niet op in het werven van sponsorgelden voor Alpe d’HuZes, geeft u niet op met het doen van een donatie? Mogen wij op u rekenen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten