19-06-2012

We zijn alweer anderhalve week thuis en kunnen de  balans opmaken.


De totale sponsorbijdrage staat nu op:


10269.50 Euro!


Een machtig resultaat.


Over de finish!

07-06-2012

MISSION ACCOMPLISHED

Meest geweldige team prestatie van Team Bergje Maar vandaag. Roeland is het gelukt om 6 keer de berg te bedwingen, en Gerdinand 5 keer! Dit betekent dat het team een bedrag heeft opgehaald van maar liefst €9435,-! Maar we zijn nog niet klaar! Voor vandaag wel, nog een lekker pastaatje eten en slapen!

Wat een prestaties!!

Meer hoef ik niet te zeggen, toch?

06-06-2012

Bijna zover!

Met 83 sponsors, €3525,- voor Roeland en €765,- toezeggingen en €4632,50 voor Gerdinand en €495,- aan toezeggingen, is het morgen EINDELIJK zo ver.

Op dit moment zijn Gerdinand, Roeland, Ellen en Armand al in de Alp. Afgelopen zondag zijn ze al vertrokken. Deze dagen zijn ze vrijwel aan het wennen aan die hoge berg. Gerdinand heeft vanochtend met een vlaggetje in bocht 12 staan zwaaien en Armand deelt wat drinken uit. Een stel goede vrijwilligers dus!
En Ellen, ja, die helpt vrijwel alle fietsers en renners de berg op met dr aanmoedigingen. Lachen dus.

Als je nieuwsgierig bent hoe het er daar uit ziet moet je even gaan naar: KLIK HIER
Op deze site kan je door een aantal webcams kijken, en als je geluk heb zie je morgen Gerdinand en Roeland nog zwetend langs fietsen.

En als je helemaal up to date wilt blijven dan moet je de mannen volgen op twitter: TEAMBERGJEMAAR (klik op de link voor de twittersite)

Doneren kan ook nog steeds, tot oktober, elke euro kan erbij!

Groetjes, Ava



Laatste voorbereidingen voor de Alpe!

Bonjour!

Maandag avond zijn we hier aangekomen in Alpe d'Huez. Er mooi weer gehad de hele tijd, tot vandaag in de morgen! Regen, regen, regen. Maar gelukkig is het nu mooi weer! Leuk voor de fietsers die vandaag de Alpe d'HuZes fietsen. Wij gaan zo om 4 uur naar het Palais Des Sports om met ongeveer 5000 andere mensen onze avond maaltijd te eten. Spaghetti! Daarna gaan we vroeg slapen om morgen vroeg onze bed uit te gaan, 3 uur uit bed. We gaan voor de 6 keer! Het gaat ons lukken! We hebben ook nog veel donaties gehad op het laatste moment en berichtjes met veel succes, dus dat is heel erg lief van onze sponsoren en steunende mensen!

Roeland